Vi firar jul på Kanarieöarna

kanaireöaranaDen här julen struntar vi helt i att pynta granen hemma och köpa alldeles för många julklappar. Vi reser nämligen bort! Destinationen är Kanarieöarna och det ska bli hur skönt som helst att komma bort från allt julstök. Några julklappar ska ungarna självklart få, så vi kör en liten minijulafton komplett med Kalle Anka (finns ju på Youtube) och allt på söndagen veckan innan.

Flyget går från Kastrup klockan sju på morgonen den 23 december. Det är ruskigt tidigt, men lyckligtvis finns det tåg att ta för att komma i tid. Vi funderade ett tag på att ta in på hotell i Köpenhamn, men de pengarna är ju roligare att använda på semestern.

Hotellet vi har bokat är Vistaflor. Det ligger i Maspalomas på Gran Canaria och är trestjärnigt. Det bästa med hotellet är att det är ett ”family comfort”-hotell som har massor av aktiviteter för barnen. Jag vet inte om det är Bamse eller Lille Skutt eller vem det är som håller i barnaktiviteterna, men det verkar bra i alla fall. Det finns flera barnpooler och en restaurang speciellt anpassad för barnen. All inclusive har vi köpt till så att vi kan strunta helt i att gå och handla mat. Dock blir det självklart en tripp till det lokala centrumet. Jag kan inte resa iväg någonstans utan att se mig omkring!

Vad säger släkten då? Mormor och morfar? Farmor och farfar? De bryr sig nog inte så mycket om att vi inte är hemma på julen. De bor ju alla i Skåne så vi ses ganska ofta ändå!

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *