Största vinsten för i år

Torsdagen den 12 mars var en riktigt trevlig dag. Det var nämligen då jag spelade hem den hittills största vinsten för året. Nästan 5000 kr rakt in på kontot! Om jag inte har rejält med flax någon mer gång blir den vinsten förmodligen också den största för året. Jag spelar med ganska små insatser så att vinna 5000 kr på ett snurr kräver mycket tur!

Nu undrar du garanterat vilken spelautomat jag prövade lyckan på? Jo, det var Mega Fortune Dreams. Jag hade fått 50 free spins genom att göra en lite större insättning och spela igenom den en gång. Redan under processen att omsätta insättningen gick jag plus, så allt jag vann på mina gratissnurr skulle vara en bonus. Det blev strax över 100 kr på gratissnurren, vilket väl inte var särskilt imponerande, men inte heller helt uselt.

Eftersom jag låg 100 kr plus tänkte jag att jag lika gärna kunde pröva lyckan med dessa pengar. Sagt och gjort, jag bestämde mig för att spela 10 snurr à 10 kr snurret. Det var ett bra val. Redan på det andra snurret spelade jag nämligen hem storvinsten.

Om du har spelat Mega Fortune Dreams vet du att högsta vinsten är 5000 mynt. För att ta hem den gäller det att få en joker på varje hjul på en linje. Det var precis det som hände när jag spelade. Först fick jag tre jokrar och under omsnurret som följde ramlade sedan två ytterligare jokrar ned.

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *