Kolmården är det perfekta resmålet med barn

Kolmården är det där resmålet som alla barnfamiljer diskuterar inför sommaren, men som aldrig känns riktigt hett. Jag vet att många familjer vid matbordet tänker att ”tja, Kolmården funkar väl”. Jag vet, eftersom jag och min fru själva har tänkt så. Dock har vi alla, både vi föräldrar och barnen, alltid älskat att vara på Kolmården när vi väl är där. Därför vill jag slå ett slag för Kolmården som det perfekta resmålet för barnfamiljer. Det kanske inte känns så sexigt på förhand, men när man ser en livs levande elefant i vitögat och ser att barnen har ögon stora som tefat ändrar man sig direkt.

Nu när Bamses värld har öppnat är det ännu större anledning att åka till Kolmården. Jag har inte riktigt koll på datumen, men jag vet att Bamse kommer att bjuda in alla besökare till sitt lilla krypin någon gång under sommaren 2015.

Jag kan tipsa om att ta in på Vildmarkshotellet. Det är verkligen ett superhotell för barnfamiljer. Vi har bott där en gång och vi var mycket nöjda med det mesta. Här bor man riktigt bra i rum som är anpassade för barn (det finns skötbäddar och badkar) och antalet aktiviteter man kan prova på är riktigt stort. Våra ungar tyckte att äventyrsbadet som ligger precis vid hotellet var en riktig höjdare. Lekrummet var också toppen. Restaurangerna höll väl skaplig klass, men givetvis gjorde maten lite större håll i plånboken. Semesteranläggningarna vet verkligen hur man tar betalt!

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *